Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rally-toko, Salo

Salon rally-tokokurssit, treenit Toisenlaisen hallilla Meriniityssa (Perämiehenkatu 22). Koulutuspäiviä myös Moukaripäät -hallilla.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
Hilppaseuraa.JPG&width=280&height=500

Rally-tokon ALO-kurssi

Rally-toko on hauska harrastus, missä yhdistyy elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rallyssa iloinen yhteistyö on pääosassa ja se on loistavaa aktivointia kotikoirallekin :) 
ALO -kurssi sisältää kirjallisen materiaalin ja 5 käytännönkertaa. Kurssilla opetellaan rally-tokon alokasluokan..
Hinta: 85.00 €
Vaihtoehdot
Jenna.JPG&width=280&height=500

Rally-tokon AVO -kurssi

Rally-tokon viiden kerran AVOimen luokan liikkeisiin painottuva kurssi. Opetellaan avoimessa luokassa tulevia uusia liikkeitä kuten seisomisen paikalla olo, pyörähdys, hyppy ja houkutus sekä tehdään taitojen mukaan ratatreeniä. 
Kurssilla käytössä operantit, positiivisen vahvistamisen menetelmät.Mukaan..
Hinta: 85.00 €
Vaihtoehdot
rally7.jpg&width=280&height=500

Rally-tokon toivetreenit

Helmikuussa tarjolla rally-tokon yksittäisiä treenikertoja joiden sisällön saa päättää itse!
Eli jos sinulla on ongelma jonkin liikkeen kanssa, tai jos et vain pysty sitoutumaan kurssimuotoiseen koulutukseen niin nyt on mahdollista osallistua irtokerroille ja saada täsmäkoulutusta juuri omiin ongelmakohtiin..
Hinta: 20.00 €
rally7.jpg&width=280&height=500

Rally-tokon vakioryhmät

Toisenlaisen rally-tokon vakioryhmäpaikat varataan sähköpostitse : karppinen.jaana@gmail.com. Vakioryhmät treenaavat keskiviikkoisin ja torstaisin, ryhmiä on neljä ja jokaiseen ryhmään mahtuu 4 koirakkoa. Ryhmäjako tehdään lähtötason mukaan, mutta jokaisessa ryhmässä treenaillaan liikkeitä kaikista rally-tokon..
Hinta: 70.00 €
Vaihtoehdot
20180318_093909.jpg&width=280&height=500

Rally-tokon valmennuspäivä

Rally-tokon valmennuspäivät Salossa Moukaripäät-hallissa lauantaisin 19.1. , 16.2. 16.3. ja 20.4.
Valittavana kaksi eri tasoista ryhmää eli VOI-MES tai ALO-AVO. Treeniryhmän taso kertoo ratatreenin tasosta eli yksittäisiä liikkeitä tai ratapätkää voidaan treenata mistä luokasta tahansa. Treenaamme isossa..
Hinta: 50.00 €
possu.jpg&width=280&height=500

Rally-tokon VOI-MES -kurssi

Rally-tokon ylempien luokkien liikkeisiin painottuva viiden kerran kurssi. Käymme läpi mm. kukkasia, peruutusta, liikkeestä jääviä, merkkiä sekä oikean puolen tehtäviä koirakoiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Harjoittelemme tarvittaessa tekniikkaa sekä teemme 6-10 kyltin ratapätkiä. 
Mukaan mahtuu..
Hinta: 85.00 €
Vaihtoehdot